AUTIZMI PDF

19 Janar Temat për zgjedhim. Definicioni, Simptomat, Shkaqet, Diagnostifikimi, Konsideratat Speciale, Llojet e autizmit, Llojet e mësimdhënies, Autistet e. i Organizatës · Partnerët · Stafi · Lajmet · Projekti · TUBERKULOZI · AUTIZMI · GRIPI · SIM-TB · Donatorët · Shpalljet · Lokacioni · Home / Projekti / AUTIZMI.

Author: Tataur Vogore
Country: Venezuela
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 23 March 2016
Pages: 398
PDF File Size: 12.25 Mb
ePub File Size: 17.89 Mb
ISBN: 353-2-79421-626-8
Downloads: 4071
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashilar

Autistet e famshem – Gjeni Gjeni ne matematik – Femije me autizem!

A firewall is blocking access to Prezi content. Add a personal note: Invited audience members will follow you as you navigate and present People invited to a presentation do not need a Prezi account This link expires 10 minutes after you close the presentation A maximum of 30 users can follow your presentation Learn more about this feature in our knowledge base article.

Houston, we have a problem!

Comments 0 Please log in to add your comment. Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again. Houston, we have a problem! Creating downloadable prezi, be patient. Definicioni Autizmi shfaqet tek 1 nga femije dhe tek 1 nga 70 djem. Reset share links Resets both viewing and editing links coeditors shown below are not affected. Perdorimi i autiz,i dhe pajisjeve te njejta cdo dite. Present to your audience. A firewall is blocking access to Prezi content.

Related Posts (10)  PROGRAMING IN C# BY BALAGURUSWAMY PDF

Copy of Copy of Explain Any Topic. Do you really want to delete this prezi? Send this link to let others join your presentation: Do you really want to delete this prezi?

Wendy Chung: Autizmi — cfare dime (dhe cfare nuk dime ende) | TED Talk

Eliminimi i stimujve te jashtem te panevojshem. Send this link to let others join your presentation: Monitorim i afert per arsye te sigurise. Bota e nje autisti! Djemte kane kater here me shume gjasa te kene autizem sesa vajzat. Stand out and be remembered with Prezi, the secret weapon of great presenters. Please log in ajtizmi add your comment.

More stuff

Perdorimi i ndalesave ne mesimdhenie ose teknikave te ngjajshme mesimore te cilat i ndryshojne aktivitetet vazhdimisht. Perdorim i gjuhes se perseritur apo gjuhes ideosinkretike. Sjellje te perseritura dhe rreze te kufizuar interesash Preokupim me nje ose me shume stereotipe me fokus anoraml. Please log in to add your comment.

AUTIZMI by Muhamet Ademi on Prezi

Comments 0 Please log in to add your comment. Mesimi i modalitetit te preferuar.

Related Posts (10)  BLF278 PDF

Gjendja shendetsore paraprake dhe momentale: Invited audience members will follow you as you navigate and present People invited to a presentation do not need a Prezi account This link expires 10 minutes after you close the presentation A maximum of 30 users can follow your presentation Learn more about this feature in our knowledge base article.

Present to aufizmi audience Start remote presentation.

Dita botërore e autizmit

Krijmi i mjedisit shume-strukturor Ri-drejtimi uatizmi sjelljeve te papershtatshme Demonstirmin e serishem dhe perdorimi i shenjave verbale me qellim te terheqjes se vemendjes.

Mesimi i lojes ne mjedis per te lehtesuar pergjithesimin. Stand out and be remembered with Prezi, the secret weapon of great presenters.

Autizmi nuk eshte semundje, mos u mundo t’a sherosh, mundohu t’a kuptoshe ate.