LAK NACIN DA OSTAVITE PUSENJE PDF

25 феб Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da ostavite pušenje” A evo za kraj i rezime njegovih saveta za.

Author: Shakabar Mizuru
Country: Montserrat
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 23 September 2009
Pages: 364
PDF File Size: 10.89 Mb
ePub File Size: 8.48 Mb
ISBN: 663-1-97136-353-3
Downloads: 19212
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nilmaran

Na llak ne pusi samo zato sto ga sramota, jer je svima objavio da vise ne pusi. Ali i dalje izbegavam. To je ono kada dodjem sa posla rucam d, skuvam kakao, upalim comp nakacim se na internet i ruka sama pocinje da trazi gde su cigare. LoLive Imaj na umu da svojim dobronamernim savetom mozda mozes spasiti najmanje taj jedan zivot kojem ces se obratiti. Najgori period je prvih mesec dana a u tih mesec dana prvih 10 dana je muka zivai u tom periiodu je potreban sav fokus i koncentracija. Samo me je jos vise ucvrstila u nameri da se nikad ne vratim opakoj navici.

Koza ima onako zdraviju, rozikastiju boju, nema vise odvratnog zadaha, verovatno cu da odem da mi ispoliraju zube, a razmisljam i da prestanem da pijem kafu. Shvatio sam da cigara nema apsulutno pusnje jednu pozitivnu stranu. Takodje vas molim lusenje me ne shvatite kao nekoga ko “prosipa pamet” i otkriva toplu vodu. To moze da potraje i nekoliko meseci Danima prati ovuu temu i mogu ti reci definitvno si u pravu.

To jest, cigareta ne zaokuplja vasu paznju ni malo. To je u stvari bilo ispijanje kafe, ne zbog kafe, vec radi pusenja. Zubi postepeno pobele uz redovno pranje istih, a uskoro pocinje da vam smeta smrad cigara – meni narocito onaj od ugasenih cigareta u piksli. Jako je bitno da se to shvati i da se zivi sa tim, jer se u suprotnom covek vrlo lako ponovo vrati pusenju ako ne pazi. Ne odustajte ni po koju cenu.

Related Posts (10)  A PRIMER IN GAME THEORY LUCCHETTI PDF

Ostavio sam cigare pre nekih meseci, i posle tog vremena sam odlucio da zapalim jednu, cisto da vidim da li ce da me opusti skupilo mi se bilo dosta problema.

Odvikavanje od pusenja iskustva, saveti

Naravno, uz cigaru na miru, se bolje razmislja Pronadjen “centar za cigarete”? Od posledica pusenja umre preko Izdrzis dana fizicke krize, a onda pocnes da uzivas u benefitima zivota bez dima. Elem, narucih sa eBay-a, videcemo kad stigne. Ona je kao jedno divno putovanje, kao vracanje na pravi put, na dan pre onog kada smo zapalili svoju prvu cigaretu i kada smo bili neokaljani duvanom.

Eto dosao je i taj pueenje pa sad treba biti samo uporan i tvrdoglav. Iskustvo coveka koji je ostavio pusenje pre 3 nedelje Sve u svemu, za sad mi leblebija pomaze samo tako.

Allen Carr’s – Serbia – LAK NAČIN

Cigareta nije prividno uzivanje, nego je realno uzivanje. Sad samo trazim nacin da prodjem sto bezbolnije. U muslima sam jos uvek sa cigaretom. Taman sam se nameracio da prestanem sa pusenjem ali kad vidim vas kako se mucite Izbegavaj kafu i pivo koliko god mozes Ako mozes, uzmi neki slobodan, i spavaj burazeru, rasturi se od spavanja.

Zakon teorijski odredjuje mandatnu kaznu od din pusacima na radnom mestu.

Related Posts (10)  KREUGER AND INHIBITORS AND HEMOPHILIA PDF

Da sumiram danasnji dan. Mnogo je prednosti nepusenja i na njih treba misliti Za mesec dana, mozda i ranije, ces samom sebi reci kako si kreten sto to nisi uradio mnogo pre Dok pusis nikotin vrsi represiju tih receptora nesrecna okolnost koja je i omogucila koncept pusenja pusenue, kad prestanes da pusis ti receptori se “bude” i imaju veci senzibilitet nego ranije i to traje nekih dve nedelje izazivajuci povremeni suv jak kasalj dok se ti receptori ne normalizuju.

Ujutro sam se sjetio obecanja i pksenje ga. Potvrdio si ono pravilo koje smo vise puta ovde konstatovali, a to je da samo “jedan dim” u praksi znaci skoro sigurno ponovo vracanje cigareti.

Mozda je bila u pravu. Time samo produzava agoniju. Ja guram cetvrti mesec nepusackog staza i nadam se da necu imati “nostalgicnih secanja”.

Svom srecom tu se zavrsilo. Samo jedan dim moze da te vrati ruznoj navici. Ja nisam imao prilike da je citam, ali iz iskustva drugih pretpostavljam da ces lakse pregurati “krizu”.

Do sad sam imao mnogo pokusaja, od kojih se samo jedan zavrsio sa slavnih 3 meseca bez cigare nakon cega sam opet poklekao, ni ne secam se vise kako. S obzirom da je milani63 odlucio da ostavi cigarete, sve poruke koje nemaju veze sa ovom pusejje ili podrzavaju pusenje bice obrisane.